Обвинение получи бащата, ударил директорка на детска градина. Прокуратурата повдигна обвинение

...
Обвинение получи бащата, ударил директорка на детска градина. Прокуратурата повдигна обвинение
Коментари Харесай

Бащата, ударил директорка на детска градина, е с повдигнато обвинение

Обвинение получи бащата, блъснал директорка на детска градина. 

Прокуратурата повдигна обвиняване на бащата, който удари директорка на детска градина в Свиленград. Случаят се е разиграл предходната седмица, а директорката е със счупена става и е оперирана в “Пирогов ”.

Наблюдаващият случая прокурор в РП-Хасково Стефка Стоянова заяви, че е породена междинна телесна щета на длъжностно лице при и във връзка осъществяване на службата му.

Красимир Вучков, чийто 3-годишен наследник посещава градината отхвърля да е имало подобен случай и споделя, че няма причина да се саморазправя с управлението на градината. Той отишъл единствено да поговори и получи отговори от управлението.

“Не съм удрял дамата и не съм отправял никакви обидни думи към нея. Жената не беше на земята, беше права. Говорихме, а по-късно пристигна кола за спешна помощ и я изкараха през задния вход. Дали може жена на 55 години със строшен таз да е права? ”, разяснява бащата. По думите му, детето му е било удряно и инжектирано в градината, което пък от управлението изрично отхвърлят, написа

Свидетел на случката става преподавателят в градината Златка Иванова, която твърди, че случаят е станал на входната врата. Тя споделя, че бащата разговарял с детето клекнал, след което се изправил и блъснал с лявата ръка дясната буза на директорката. Тогава тя пада и чупи ставата. От община Свиленград разясниха, че е назначена инспекция по случая, която не е открила да има принуждение над детето. Прегледани са камерите на детската градина. Директорката Дора Чанкова има над 20-годишен стаж в градината, съобщи кметът на Свиленград Атанас Карчев.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР